I MISS THE ACHE

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Pettymyksiä..

Anteeksi ettei ole kuulunut musta taas mitää kolmee päivää, on ollu hiukan kiire. Eli kaksi päivää sitte pääsin ku pääsinki lenkille, juoksua varmaan vaan joku 2 km ku en uskaltanu ton polven kanssa hirveesti kokeilla ja kokonaisuudessaa lenkin pituudeks tuli 4,5 km. Eilen oltiin kihlatun kanssa päivä reissulla jyväskylässä shoppailemassa! Tuli ostettua uudet juoksuhousut, kiva niken t-paita ja semmone kännykkäkotelo minkä saa käteen laitettuu lenkin/salin ajaks.


Myöhemmi illalla ku oltiin takas täälä metsässä missä "lomaillaan" käytiin juoksulenkillä. 10 min juoksemisen jälkee alko sumenemaa silmissä ja tuntu että oksentaisin ja pyörtyisin kohta. En voinu käsittää yhtää et miks tuntuu tältä, olin niiiiiiiiin pettyny itteeni! Kävelin sitte 4 km ja enempää en pystyny.. Rupesin sitte jälkikätee miettimään mikä meni vikaan, nii tajusin että päivän hiilarit oli lähestulkoon nollassa! Ei riittäny vaa puhti. Nyt rupeen lenkkipäivinä syömään lähemmäs 50 grammaa päiväs hiilareita ku juokseminen näköjään kulkee sillo paljo paremmi.


Huomenna lähetään kotiin, niin lupaan käydä vaa'alla torstai aamuna ja kirjottaa luvun sitte tänne (tuskinpa on minnekkää laskenu, tää tuntuu olevan taas tämmöne jumi paino...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti