I MISS THE ACHE

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Tauko kertomus


Lupasin kirjottaa tänne tänään vähän pidemmän postauksen. Voisin vaikka kertoa teille tosta mun kirjotus tauosta vähäsen..

Eli pääsin johonkin 67 kiloon silloin kun viimeksi kirjoitin, siitä alko mun jumipaino.. Tein puoltoista kuukautta töitä sen eteen että laihtuisin edes kilon tosta painosta! Crosstrainerillä poljin päivittäin 20-30 min ja päälle vielä puolentunnin lihaskunnot, eikä painoa tippunut ollenkaan. No sitten huhtikuun lopussa turhauduin ja avauduin asiasta kihlatulleni, kutsutaan häntä nyt tästä lähtien vaikka vain etukirjaimella S:ksi. S sitten ehdotti että jos alkaisin karppaamaan. Hän tekisi minulle ruuat ja söisi itsekkin sitten niitä kuukauden ajan, testiaika siis :D Suostuin ehdotukseen ja niinpä alkoi tiukka karppikuuri, 20 g hiilareita päivässä.


Kuukauden aikana laihduin 62-61 kiloon, karppaus siis toimi! Nykyään olen vähän vapaammalla linjalla, noin 40-80 g hiilareita päivässä, ja tällä tavalla pitäisi saada 6,5 kiloa pois vielä, hitaasti mutta varmasti! Tein karppauksesta enemmän elämäntavan enkä mitään dieettiä, todennäköisesti en enää ikinä ala syömään perunaa, pastaa, leipää ja jauhoja koska ne eivät enää edes maistu hyvältä mielestäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti